Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

 

Phenomé – naturlig og økologisk hudpleje når det er allerbedst.
Langt de fleste vil tage sig godt ud og give deres hud den bedste pleje. Flere og flere kvinder og mænd, holder nøje øje med sammensætningen af ingredienserne i hudplejeprodukter og, hvordan de er produceret. Hos Phenomé mener vi, at naturen har de bedste svar på autentisk og naturlig hudpleje. Forkæl dig selv med hudpleje af højeste kvalitet til ansigt og krop, en hudpleje der giver dig den mest effektive og sunde kombination af aktive ingredienser og organiske stoffer, der alle kommer fra økologiske plantager rundt om i verdenen.
 

Opstram og giv huden glød med naturlige hudpleje produkter fra A PURE MIND og Stone Soap Spa.
Geniale værktøjer som gør det nemmere at opretholde god ansigtspleje på farten og derhjemme. 

apuremind.dk